Листкові пиріжки з сиром і шинкою
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Листкові пиріжки з сиром і шинкою

Ароматні листкові пиріжки з сиром і шинкою припадуть до душі всім членам Вашої родини. Адже це досить універсальна страва: слойки можна взяти на роботу, в дорогу або покласти дітям в школу. Пропонований рецепт дуже простий у приготуванні, а витрачений на страву час наближається до мінімуму. При чому, така випічка стане прекрасною альтернативою звичним дріжджовим пиріжкам з різними начинками. Сир під впливом високої температури ніжно розтікається і обволікає шинку, що надає ніжний вершковий аромат випічці.

Інгредієнти

  • Листкове тісто - 500 г.
  • Шинка - 400 г.
  • Сир - 300 г.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Шинку і сир нарізати невеликими скибочками.

  • 02

    Тісто розкатати і нарізати прямокутниками.

  • 03

    На кожен прямокутник викласти по 1-му шматочку шинки і сиру і зліпити потім пиріжок.

  • 04

    Деко змастити олією і викласти на нього пиріжки.

  • 05

    Духовку розігріти до 180°С і поставити деко випікатися на 20-25 хвилин.