Слоєні рогалики з горіхами
Кількість порцій - 8
Час приготування - 35 хв

Слоєні рогалики з горіхами

Порадуйте себе смачним десертом і приготуйте листкові рогалики з горіхами. Ця страва безсумнівно припаде до душі любителям горіхових начинок. Горіхи можна використовувати будь-які на Ваш смак: волоські, фундук, мигдаль, арахіс або їх мікс. Трикутна форма тіста дозволяє сформувати рогалик, що нагадує за зовнішнім виглядом французький круасан або апетитне пальчикове печиво. Ніжний розтоплений шоколад, яким поливають рогалики, розбавляє приторну горіхову начинку. Подібні ласощі стануть справжньою підзарядкою для мозку, оскільки горіхи, що входять до складу рецепту, багаті на вміст вуглеводів і жирних кислот.

Інгредієнти

  • Листкове тісто - 500 г.
  • Горіхи (будь-які) - 100 г.
  • Цукор - 100 г.
  • Шоколад - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Подрібнити дрібно горіхи і змішати з цукром.

  • 02

    Тісто розкачати в коло і розрізати на 8 трикутників.

  • 03

    На широкий край викласти начинку по 1 ч. л.

  • 04

    Згорнути рогалики. Край рогаликів трохи притиснути, щоб під час випікання конвертики не розкрилися.

  • 05

    Деко застелити папером для випічки. Рогалики запікати при температурі 180°C протягом 20 хвилин.

  • 06

    Шоколад розтопити і полити ним остиглі рогалики.