Сметанний соус із зеленню
Кількість порцій - 8
Час приготування - 25 хв

Сметанний соус із зеленню

Давно шукайте універсальний соус, який підійде практично до будь-якої страви? Тоді запропонований рецепт спеціально для Вас. Сметанний соус із зеленню допоможе посилити смакові якості страв, в які він додається. Додавання свіжої зелені та часнику робить смак соусу по-справжньому ароматним і насиченим. Густа консистенція не дозволяє йому розтікатися в страві. Після приготування соус рекомендується залишити в холодильнику на годину. У цьому випадку всі інгредієнти обміняються смаками і запахами, а сам соус буде більш гармонійним на смак.

Інгредієнти

  • Йогурт - 200 г.
  • Сметана - 200 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Петрушка - 3 гілочки
  • Кріп - 3 гілочки3 гілочки
  • Зелена цибуля - 3 гілочки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Змішати сметану, йогурт і майонез вінчиком.

  • 02

    Зелень добре промити, висушити і подрібнити. Додати часник. Подрібнити.

  • 03

    Зелень і часник додати до сметани з йогуртом.

  • 04

    Посолити, поперчити, збити вінчиком.