Давно шукайте універсальний соус, який підійде практично до будь-якої страви? Тоді запропонований рецепт спеціально для Вас. Сметанний соус із зеленню допоможе посилити смакові якості страв, в які він додається. Додавання свіжої зелені та часнику робить смак соусу по-справжньому ароматним і насиченим. Густа консистенція не дозволяє йому розтікатися в страві. Після приготування соус рекомендується залишити в холодильнику на годину. У цьому випадку всі інгредієнти обміняються смаками і запахами, а сам соус буде більш гармонійним на смак.
Змішати сметану, йогурт і майонез вінчиком.
Зелень добре промити, висушити і подрібнити. Додати часник. Подрібнити.
Зелень і часник додати до сметани з йогуртом.
Посолити, поперчити, збити вінчиком.