Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Паштет з копченого лосося
Паштет з копченого лосося

Паштет з копченого лосося

Приготований особливим чином продукт з м'ясного, рибного, печінкового, яєчного або грибного фаршу, який називають «паштетом», вважається споконвічно французькою стравою. Ця проста, але поживна і ситна закуска є обов'язковим атрибутом будь-якої трапези або застілля і служить незамінною основою для всіма улюблених бутербродів. На жаль, пастообразна консистенція магазинних паштетів віртуозно приховує свій справжній склад. Як не крути, але кращі паштети – паштети, приготовлені вдома. Пропонуємо Вам насолодитися вишуканим паштетом з копченого лосося. Головний інгредієнт – делікатесна океанічна риба, що має цінне дієтичне м'ясо і володіє корисними властивостями.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Лосось копчений — 200 г.
  2. 2. Сир філадельфія — 100 г.
  3. 3. Лимон — 20 г.
  4. 4. Суміш перців — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Лосось крупно подрібнити в блендері. Додати сир філадельфія і перемішати.

  2. З лимона вичавити сік. Додати спеції і лимонний сік до паштету.

  3. Подавати з скибочками хліба або крекерами.