Закуска з перепелиних яєць і сьомги
Кількість порцій - 5
Час приготування - 30 хв

Закуска з перепелиних яєць і сьомги

Пропонуємо вашій увазі по істині царську закуску з перепелиних яєць і сьомги. Чому царську ? Та тому що на Київській Русі перепелині яйця подавалися на царський стіл . Російські царі їх дуже шанували . А все тому що корисні властивості перепелиних яєць були відомі людям багато століть тому. Перепелині яйця - це унікальний за своїми властивостями продукт. Тут є практично всі необхідні для людського організму речовини та мікроелементи. Сьомга теж дуже корисна риба , яка цінна насамперед своїм змістом поліненасиченої кислоти омега- 3 і не тільки. Тому вживання такої закуски принесе неймовірно позитивний ефект вашому здоров'ю.

Інгредієнти

  • Яйце перепелине - 15 шт.
  • Огірки - 100 г.
  • Сьомга (копчена) - 120 г.
  • Сир вершковий - 100 г.
  • Ікра червона - 50 г.
  • Сир твердий - 150 г.
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця зварити в підсоленій воді до готовності. Потім трохи охолодити яйця і очистити. Сир (твердий) нарізати пластинками. Огірки помити, нарізати скибочками.

  • 02

    Сьомгу нарізати пластинками. Рибою і сиром обгорнути яйця. На тарілку викласти огірки, на них трохи вершкового сиру, далі яйця з рибою. Прикрасити закуску зеленню і ікрою.