Страва "Соба з індичкою і овочами" відноситься до японської кухні. Особливе місце в цьому рецепті займає соба - східна локшина, приготування якої займає мінімум часу. До того ж, за кількістю білка вона практично не поступається рибі. Соба в поєднанні з філе індички, солодким болгарським перцем, морквою, огірками та цибулею порей роблять запропоновану страву неймовірно ситною і апетитною. Пікантність цій страві надає додавання соєвого соусу і сушеної кінзи. Простота і легкість рецепта полягає в поділі всього процесу приготування страви на два етапи: нарізка всіх інгредієнтів і безпосереднє їх обсмажування.
Поставити каструлю з водою на вогонь. Філе нарізати скибочками, вздовж волокон, довжиною 5-6 см., шириною 1-1,5 см. Овочі нарізати соломкою довжиною 7-8 см., товщиною 2-3 мм.
У глибокій сковороді розігріти олію, висипати цибулю, обсмажити, через 3-4 хвилини додати м'ясо, після всипати моркву, потім перець, наприкінці огірки, при цьому кожен продукт обсмажити протягом 2 хвилин, тільки потім додавати наступний. Посолити і поперчити за смаком, додати кінзу, перемішати, зняти з вогню.
Висипати в киплячу воду локшину, варити 3 хвилини. Готову локшину викласти не промиваючи під водою в сковороду. Повернути сковороду на вогонь, тушкувати протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Заправити соєвим соусом. Ретельно змішати.