Суп із бараниною і капустою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 2 г

Суп із бараниною і капустою

Цей прекрасний суп з бараниною і капустою вимагає деякого часу для свого приготування. Але це не робить недолік даній страві. Такий суп можна приготувати, наприклад, на вихідних, коли у вас є більше часу на домашні справи. Адже, вихідні вони і дані для того щоб приготувати щось вишуканіше і смачніше. Особливістю даного супу є те, що він не вариться на плиті як всі супи, а тушкується в духовці. Такий суп з бараниною і капустою вийде наваристим, дуже ситним і смачним. Йому порадіють всі і дорослі, і діти. До того ж, цей суп корисний. Баранина вважається дієтичним м'ясом, вона відмінно наситить вас всіма корисними мінералами і білком. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Баранина - 600 г.
  • Капуста - 800 г.
  • Червоний болгарський перець - 2 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Ріпчаста цибуля - 2 шт.
  • Часник - 4 зубчики
  • Консервовані помідори - 400 г.
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Сіль - за смком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо промити і порізати середніми шматочками.

  • 02

    Потім розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити м'ясо.

  • 03

    Капусту нарізати невеликими смужками.

  • 04

    Перець промити, очистити від зерен і нарізати соломкою.

  • 05

    Моркву промити, очистити і нарізати кружечками.

  • 06

    Часник і цибулю очистити і дрібно посікти.

  • 07

    Викласти половину овочів у велику жаростійку каструлю, зверху за смаком посолити і поперчити.

  • 08

    Потім викласти на овочі м'ясо шарами, а також цибулю, часник, моркву, перець, помідори, що залишилися і залити соусом із банки помідорів.

  • 09

    Зверху викласти капусту, лавровий лист і все залити водою.

  • 10

    Накрити каструлю кришкою і поставити її в розігріту до 200°С духовку на 90 хвилин.

Товар додано до кошику