Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами

Ця страва відноситься до італійської традиційної їжі. Блюдо за цим рецептом виходить дуже м'яким, за рахунок однорідності приготованого соусу. Соус бажано приготувати за 1,5-2 години до обіду і тримати при кімнатній температурі. Анчоуси надають страві пікантний аромат. Каперси підсилюють смак страви. Зелені оливки - це смачний і безсумнівно корисний продукт, який сприяє зміцненню та збереженню вашого здоров'я. Особливо підкуповує швидкість і простота приготування страви. Таке спагетті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами сподобається і домашнім, і гостям.

Інгредієнти

  • Часник - 1,5 шт.
  • Петрушка - 190 г.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
  • Анчоуси - 2,5 шт.
  • Оливки - 2 ст. л.
  • Каперси - 1,5 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Олія оливкова - 3,5 ст. л.
  • Спагеті - 300 г.

Етапи приготування

  • 01

    Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.

  • 02

    Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.

  • 03

    Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.

  • 04

    Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.