Спагеті з авокадо і часником
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Спагеті з авокадо і часником

В італійській кухні існує безліч класичних простих рецептів, а це один з них. Часу на приготування страви піде не багато. Тим, кому подобається авокадо, такі «зелені» спагетті обов'язково підійдуть до смаку. Авокадо беріть більш стиглий. Авокадо потрібно потрясти: якщо чути стукіт кісточки, то авокадо можна купувати. При легкому натисканні на шкірку у стиглого плоду вона трохи прогинається, а після натискання - відразу відновлює форму. Cпагетті з авокадо і часником подають гарячими, відразу як тільки зняли з плити. Блюдо для тих, хто дотримується вегетаріанського способу життя або дотримується посту.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт.
  • Лимони - 0,5 шт.
  • Часник - 2 шт.
  • Базилік зелений - 0,5 пучка
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Спагеті - 250 г.

Етапи приготування

  • 01

    Відварити спагеті в підсоленій воді, на 1 хвилину менше, ніж зазначено на упаковці.

  • 02

    Для приготування соусу змішати в чаші блендера очищений і нарізаний часник, сік половини лимона, м'якоть авокадо, базилік, налити оливкову олію, подрібнити блендером до однорідної консистенції, посолити.

  • 03

    При подачі викласти спагеті на тарілку, налити зверху соус, перемішати, присипати тертою лимонною цедрою і чорним перцем.