Спагеті з м'ясними кульками в томатному соусі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Спагеті з м'ясними кульками в томатному соусі

Напевно, у кожної господині бувають часом моменти, коли абсолютно немає сил і бажання що-небудь готувати, вигадувати щось грандіозне і розумне. Хочеться якомога швидше приготувати вечерю, щоб нагодувати сім'ю, і все. У такому випадку спагетті з м'ясними кульками і прийдуть вам на допомогу. Ця страва трохи схожа на макарони по-флотськи. Але якщо в останніх до макаронів можна додавати різне м'ясо (навіть звичайну тушонку), то в нашому рецепті для цього слід зробити щось на зразок фрикадельок. Ця страва виходить дуже смачна і поживна. Якраз добре для тихої сімейної вечері. Особливий смак також надає тут соус з помідорів, цибулі і перцю.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Фарш яловичий - 500 г.
  • Часник - 0,5 шт.
  • Помідори - 2 шт.
  • Паста томатна - 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Спагеті - 400 г.

Етапи приготування

  • 01

    Налити в каструлю воду, поставити на вогонь. (Золота пропорція для відварювання спагетті: 1000 мл. води/100 г. спагетті/10 г. солі).

  • 02

    Дрібно нарізати цибулю, змішати з фаршем, додати сіль і перець за смаком, вбити яйце, скачати кульки, обваляти кожну кульку в борошні.

  • 03

    Поставити сковороду на вогонь, налити масло, розігріти, трохи обсмажити фрикадельки з фаршу, після додати нарізані помідори, тушкувати.

  • 04

    Томатну пасту розвести з водою, додати в сковороду. Додати також спеції - сіль і перець, суміш італійських трав.

  • 05

    Спагеті відварити до готовності, злити воду, влити трохи олії, трохи посолити. При подачі подавати змішані спагеті з фрикадельками.