Блюдо дуже смачне, ситне і корисне. Головну роль у ньому грає риба сібас. У риби сібас дуже мало кісток, вона надзвичайно ніжна на смак, за що і прирівнюється до категорії риб преміум класу. Крім цього сібас ще й дуже корисна риба. У ній міститься велика кількість жирних кислот «Омега-3», що мають протизапальну і антиоксидантну дію. У цієї риби низький вміст калорій, у зв'язку з цим вона чудово підходить для тих, хто уважно стежить за своєю вагою. Ізюм та кедрові горішки у страві додають сил та енергії організму і почуття ситості. Блюдо прекрасно підійде для прихильників здорового і правильного харчування.
Відварити спагеті в підсоленій воді протягом 7 хвилин, висипати спагеті на друшляк.
Залити ізюм у мисці гарячою водою на 5 хвилин, після чого необхідно обсушити його і віджати паперовим рушником. Фенхель нарізати якомога тонше, часник подрібнити, відрізати дві тонкі пластини чилі, подрібнити петрушку. Рибу нарізати великими шматочками.
Обсмажити кедрові горіхи на розігрітій сковороді на середньому вогні 1 хвилину, після - відкласти.
Влити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, викласти рибу на сковороду, обсмажити на сильному вогні з одного боку 30 секунд.
Додати до риби в сковороду пластини перцю чилі, фенхель, родзинки, часник, вершкове масло, половину горіхів, влити вино, тушкувати соус 1 хвилину на сильному вогні.
Додати в сковороду спагеті, скропити оливковою олією, висипати другу половину горіхів, додати сіль і перець за смаком, тушкувати 1 хвилину на середньому вогні. При подачі посипати петрушкою.