Спагеті al frutti di mare
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Спагеті al frutti di mare

Це ароматне блюдо сподобається всім любителям морепродуктів. Спагеті в даному рецепті варяться в підсоленій воді, але не до повної готовності. Заморожені морепродукти готують на сильному вогні до випаровування води наполовину. Або ж прожарюють в оливковій олії на сковороді. Обов'язковим компонентом даного рецепту є біле вино. На його основі готується соус з морепродуктів. До морепродуктів і вина додають часник, цибулю, помідори, зелень. Подається це блюдо відразу гарячим, зверху можна притрусити рубаною петрушкою.

Інгредієнти

  • Спагеті - 500 г.
  • Кільця кальмарів - 100 г.
  • Мідії - 100 г.
  • Восьминіг - 100 г.
  • Помідори - 2 шт.
  • Вино столове біле - 50 мл.
  • Петрушка - за смаком
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Зварити пасту до напівготовності.

  • 02

    Просмажити на сковороді під кришкою морепродукти з рубаним часником, дрібно нарізаною цибулею і свіжою зеленню в оливковій олії.

  • 03

    Додати біле вино і свіжі нарізані помідори, готувати 2 хвилини і приправити сіллю, перцем.

  • 04

    Додати пасту до соусу і перемішати. Просмажити протягом 7 хвилин.