Ця страва припаде до смаку всім, хто любить італійську кухню. Адже вона відрізняється своїм неповторним смаком, страви у італійців дуже ситні (адже багато із них готують страви з тіста) і бувають навыть гострими. Наша страва хоча і досить проста, але вона цілком буде доречною за звичайним сімейним обідом або вечерею. Завдяки тому, що спагеті досить ситні і калорійні, такою стравою цілком легко наїстися і вона зійде як основна. Фрикадельки ж можуть бути доречні не тільки в супах, але і в такій швидкій страві. Не забуваємо і про те, що цукіні досить корисні, адже якщо спагеті просто смачні, то цукіні містять в собі багато корисних вітамінів.
Спагеті зварити в підсоленій воді.
Кабачки цукіні порізати четвертинками.
З м'ясного фаршу сформувати невеликі кульки. У сковороді на оливковій олії обсмажити дрібно нарізаний часник протягом декількох хвилин. Потім на сковороду покласти кульки з фаршу і обсмажити приблизно 5-6 хвилин, додати цукіні і нарізаний бекон. Смажити до тих пір, поки бекон не стане хрустким.
Натерти цедру лимона.
Дрібно нарізати петрушку. Додати петрушку і тертий пармезан до жовтків і ретельно збити. Пасту викласти в миску і залити соусом. Перемішати.
Наприкінці перекласти спагеті в сковороду з фрикадельками і перемішати. За смаком додати сіль і мелений перець.