Cпагеті карбонара з фрикадельками і цукіні
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Cпагеті карбонара з фрикадельками і цукіні

Ця страва припаде до смаку всім, хто любить італійську кухню. Адже вона відрізняється своїм неповторним смаком, страви у італійців дуже ситні (адже багато із них готують страви з тіста) і бувають навыть гострими. Наша страва хоча і досить проста, але вона цілком буде доречною за звичайним сімейним обідом або вечерею. Завдяки тому, що спагеті досить ситні і калорійні, такою стравою цілком легко наїстися і вона зійде як основна. Фрикадельки ж можуть бути доречні не тільки в супах, але і в такій швидкій страві. Не забуваємо і про те, що цукіні досить корисні, адже якщо спагеті просто смачні, то цукіні містять в собі багато корисних вітамінів.

Інгредієнти

  • Фарш (будь-який) - 300 г.
  • Бекон - 100 г.
  • Спагеті - 500 г.
  • Яєчний жовток - 4 шт.
  • Вершки 33% - 250 мл.
  • Лимон - 1 шт.
  • Пармезан - 120 г.
  • Петрушка - за смаком
  • Оливкова олія - 3 ст. л.
  • Часник - 2 зубчика
  • Цукіні - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спагеті зварити в підсоленій воді.

  • 02

    Кабачки цукіні порізати четвертинками.

  • 03

    З м'ясного фаршу сформувати невеликі кульки. У сковороді на оливковій олії обсмажити дрібно нарізаний часник протягом декількох хвилин. Потім на сковороду покласти кульки з фаршу і обсмажити приблизно 5-6 хвилин, додати цукіні і нарізаний бекон. Смажити до тих пір, поки бекон не стане хрустким.

  • 04

    Натерти цедру лимона.

  • 05

    Дрібно нарізати петрушку. Додати петрушку і тертий пармезан до жовтків і ретельно збити. Пасту викласти в миску і залити соусом. Перемішати.

  • 06

    Наприкінці перекласти спагеті в сковороду з фрикадельками і перемішати. За смаком додати сіль і мелений перець.