Спагеті з кабачків і моркви
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Спагеті з кабачків і моркви

Такі овочеві спагетті готуються дуже просто, і часу на приготування витрачається дуже мало. Спагеті з кабачків і моркви чудово підійдуть для приготування в жарку пору року, коли замість гарячого гарніру хочеться з'їсти що-небудь легке. Для їх приготування потрібно взяти тертку, яка використовується при приготуванні моркви по-корейськи. Щоб кабачки нагадували спагетті, їх нарізають тонкими смужками. Використовувати потрібно тільки молоді кабачки і моркву. Цей легкий гарнір чудово підійде для пісного харчування. Блюдо легко засвоюється, дуже корисне, низькокалорійне.

Інгредієнти

  • Кабачок - 200 г.
  • Морква - 200 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Приправа для овочів - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Кунжут - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Моркву почистити, нашаткувати.

  • 02

    Кабачки так само нашаткувати як моркву - уздовж плоду.

  • 03

    Цибулю почистити, нарізати півкільцями.

  • 04

    Обсмажити цибулю на олії до напівпрозорості.

  • 05

    Додати моркву, смажити 10 хвилин.

  • 06

    Овочі посолити, додати приправу і кунжутне насіння, перемішати.