Такі овочеві спагетті готуються дуже просто, і часу на приготування витрачається дуже мало. Спагеті з кабачків і моркви чудово підійдуть для приготування в жарку пору року, коли замість гарячого гарніру хочеться з'їсти що-небудь легке. Для їх приготування потрібно взяти тертку, яка використовується при приготуванні моркви по-корейськи. Щоб кабачки нагадували спагетті, їх нарізають тонкими смужками. Використовувати потрібно тільки молоді кабачки і моркву. Цей легкий гарнір чудово підійде для пісного харчування. Блюдо легко засвоюється, дуже корисне, низькокалорійне.
Моркву почистити, нашаткувати.
Кабачки так само нашаткувати як моркву - уздовж плоду.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
Обсмажити цибулю на олії до напівпрозорості.
Додати моркву, смажити 10 хвилин.
Овочі посолити, додати приправу і кунжутне насіння, перемішати.