Спагеті з картоплею і цукіні
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Спагеті з картоплею і цукіні

Вашій увазі відмінний варіант простого, швидкого і смачного гарніру – спагеті з картоплею і цукіні. Ідея поєднувати макаронні вироби і картоплю незвичайна, так само як і гармонійна. Таким ситним обідом можна нагодувати всю сім'ю: ніхто не залишиться голодним. Що стосується сиру, то тут вже справа Ваших смакових уподобань. Рекомендуємо використовувати італійську горгондзолу, французький рокфор або німецький доб-блю. Їх гострувато-солоний смак і розсипчаста текстура, що тане в роті, зробить будь-яку страву вишуканою і неповторною. Якщо ж Ви не в захваті від наявності у складі гарніру сиру з вкрапленнями аристократичної цвілі, замініть його будь-яким звичним для Вас сортом, наприклад, пармезаном або чедером.

Інгредієнти

  • Картопля - 300 г.
  • Цукіні - 500 г.
  • Спагеті - 450 г.
  • Олія оливкова - 10 мл.
  • Сир з цвіллю - 80 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю і цукіні помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді близько 8 хвилин. Додати спагеті і варити ще 8 хвилин до готовності макаронів.

  • 02

    Сир натерти на тертці. До спагеті з овочами додати трохи оливкової олії, сіль і перець. Добре перемішати і викласти на тарілки.