Спагеті з морепродуктами і помідорами чері
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Спагеті з морепродуктами і помідорами чері

Спагеті – традиційні італійські макаронні вироби, що широко використовуються у всіх кухнях світу. Цей різновид пасти, як правило, подають з овочами, рибою і, звичайно ж, всілякими соусами, починаючи з традиційного для нас томатного, закінчуючи базиліковим песто і гострим тобаско. Сьогодні пропонуємо Вам один із цікавих і ефектних варіантів приготування звичайних макаронів. Спагеті з морепродуктами і помідорами чері – класика жанру. Страва підкуповує з першого погляду: спочатку ефектним зовнішнім виглядом, потім – божественним ароматом і вже потім – багатою палітрою неповторних смакових ноток. Скуштувавши цю вишукану, але, тим не менш, просту у приготуванні страву, домочадці будуть у захваті.

Інгредієнти

  • Спагеті - 120 г.
  • Коктейль з морепродуктів - 200 г.
  • Помідори чері - 200 г.
  • Олія оливкова - 10 мл.
  • Базилік - 10 г.
  • Часник - 10 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Олію розігріти на сковороді. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Обсмажити його близько 1-2 хвилин і видалити зі сковороди.

  • 02

    Спагеті відварити в підсоленій воді. Помідори помити і нарізати половинками.

  • 03

    Викласти на сковороду морепродукти і помідори. Обсмажити їх до готовності, посипавши базиліком.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати трохи оливкової олії і перемішати салат.