Історія виникнення омлету залишається нерозгаданою. Так як це часто буває з багатьма стравами, рецепти яких існують в різних інтерпретаціях і в різних країнах є по кілька десятку рецептів однієї і тієї ж самої страви. Існує кілька сотень рецептів омлету, який роблять в різних країнах і зрозуміти звідки ж ідуть витоки появи страви неможливо. У різних національних кухнях є свої різновиди омлету. Але все таки саме слово «омлет» родом з Франції. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати ще один різновид омлету - це омлет по-іспанськи. Така прекрасна і смачна страва стане відмінним сніданком для всієї вашої сім'ї.
Перці помити, очистити, помістити на деко і збризнути 1 ст. л. олії.
Поставити в розігріту до 200°С духовку на 15 хвилин. Остудити. М'якоть нарізати смужками.
Картоплю очистити, нарізати тонкими кружальцями і обсмажити в 4 ст. л. розігрітої олії 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем.
Часник очистити і подрібнити. Яйця збити з сіллю. Додати до картоплі часник, перці і яйця, перемішати і готувати на середньому вогні 10 хвилин.