Гострий соус чилі з коріандром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Гострий соус чилі з коріандром

Хочете побувати за кордоном, але поки немає можливості? Пропонуємо вам легке рішення проблеми. Як відомо, у кожної країни своя кухня, своя загадка і родзинка. Ось, наприклад, пропонуємо вам квиток в гарячу країну Чилі або ж Аргентину. Гострий соус чилі з коріандром легко допоможе вам туди добратися. Цей соус стане відмінною компанією для тушкованої риби або ж на грилі, так і для м'яса в будь-якому його вигляді. Трохи різкуватий пряний аромат коріандру зробить незабутньою будь-яку страву. Соус готується всього п'ятнадцять хвилин, а от компліменти на свою адресу ви будете слухати набагато довше. Пам'ятайте, чоловік любить не тільки очима, він ще й подібно тигру сприймає все на запах, хоч і заперечує це. Так приручіть же свого тигра за допомогою такого ось соусу.

Інгредієнти

  • Часник - 4 зубка
  • Стручок червоного перцю чилі - 2 шт.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Кетчуп або томатна паста - 4 ст. л.
  • Стебла коріандру - 6 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Часник почистити, дрібно посікти. Стручок перцю чилі розрізати навпіл уздовж, очистити від зерен, дрібно посікти.

  • 02

    Розігріти оливкову олію на сковороді, обсмажувати в ньому часник і перець чилі на невеликому вогні близько 3-4 хвилин. Додати кетчуп або томатну пасту, готувати ще 2 хвилини.

  • 03

    Зняти соус з вогню, дати охолонути. Коріандр помити, промокнути, дрібно порубати, перемішати з соусом, подавати до столу.