Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат з шпинату і креветок
Салат з шпинату і креветок

Салат з шпинату і креветок

Досить простий салат з трохи солодких помідорів чері, корисних креветок і шпинату, з давно перевіреним смачним соусом з гірчиці, оливкової олії, лимонного соку і бальзамічного оцту. Такий салат ви полюбите відразу і будете готувати ще дуже довго. Скажімо так, цей салат відноситься до таких, що не набридають. За смаком можна додати сир моцарела, будь-який зелений салат (добре підійде рукола), авокадо або курку, запечену зі спеціями (до речі, креветки також можна не відварювати, а запекти в духовці або грилі). Салат може замінити вам повноцінну вечерю, бо містить достатню кількість білків, жирів і вуглеводів одночасно.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Креветки — 160 г.
  2. 2. Шпинат — 200 г.
  3. 3. Помідори черрі — 150 г.
  4. 4. Гірчиця — 5 г.
  5. 5. Лимон — 30 г.
  6. 6. Оцет бальзамічний — 10 мл.
  7. 7. Олія оливкова — 20 мл.
  8. 8. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Шпинат помити, просушити і нарвати руками. Гірчицю змішати з олією, сіллю, оцтом, лимонним соком. Помідори помити і розрізати на половинки.

  2. Креветки відварити протягом 5-7 хвилин в підсоленій воді. Змішати всі інгредієнти і додати заправку. Обережно перемішати салат і трохи охолодити перед подачею.