Багато можна говорити про користь шпинату. У Франції його навіть називають "королем". І не дарма. Вживаючи ці дивовижні листочки в салатах та інших стравах, ми збагачуємо організм; за допомогою шпинату виводяться шлаки і токсини. Також він дуже корисний для вагітних жінок і діток. У шпинаті міститься йод, лютеїн і клітковина, яка є дуже корисною для людини. Такий легкий салат можна вживати навіть щодня, адже в ньому стільки корисних продуктів. Ккрім шпинату у ньому міститься мигдаль, гриби і помідори
Листя шпинату промити і порвати руками на шматочки.
Помідори черрі промити і розрізати навпіл.
Печериці промити, при необхідності зняти верхню шкірку і порізати на скибочки.
Мигдаль обсмажити до рум'яності і перемолоти в блендері разом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, сіллю і перцем.
Заправити цим соусом салат і подавати.