Салат із шпинату з мигдалем і помідорами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат із шпинату з мигдалем і помідорами

Багато можна говорити про користь шпинату. У Франції його навіть називають "королем". І не дарма. Вживаючи ці дивовижні листочки в салатах та інших стравах, ми збагачуємо організм; за допомогою шпинату виводяться шлаки і токсини. Також він дуже корисний для вагітних жінок і діток. У шпинаті міститься йод, лютеїн і клітковина, яка є дуже корисною для людини. Такий легкий салат можна вживати навіть щодня, адже в ньому стільки корисних продуктів. Ккрім шпинату у ньому міститься мигдаль, гриби і помідори

Інгредієнти

  • Шпинат - 100 г
  • Помідори чері - 200 г
  • Печериці свіжі - 200 г
  • Мигдаль - 30 г
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Оцет бальзамічний - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Листя шпинату промити і порвати руками на шматочки.

  • 02

    Помідори черрі промити і розрізати навпіл.

  • 03

    Печериці промити, при необхідності зняти верхню шкірку і порізати на скибочки.

  • 04

    Мигдаль обсмажити до рум'яності і перемолоти в блендері разом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, сіллю і перцем.

  • 05

    Заправити цим соусом салат і подавати.