Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом

Страва, яку гідно оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується засад правильного харчування. Отже, чим корисний цей салатик? Перше, що хочеться відзначити: для його приготування не використовується сіль і майонез, і це дуже радує. Але, тим не менш, щоб наша страва не була сухою – заправляємо її ароматним соусом з оливкової олії і соку лимона. Головний компонент цього свіжого салату – сьомга – делікатесна червона рибка, відома не тільки своїм ніжним, вишуканим м'ясом, але і дієтичним. А у поєднанні зі свіжими огірочками, кориснішим грейпфрутом, відомим своєю здатністю спалювати жир, і багатим на цінні мінерали шпинатом – салат перетворюється на справжню вітамінну «бомбу».

Інгредієнти

  • Шпинат - 100 г.
  • Грейпфрут - 100 г.
  • Огірки - 100 г.
  • Сьомга слабосолона - 100 г.
  • Лимон - 30 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Шпинат помити і ошпарити окропом. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Огірки нарізати кубиками.

  • 02

    Сьомгу нарізати скибочками або кубиками. Лимонний сік змішати з оливковою олією. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.