Суп зі шпинату
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Суп зі шпинату

Всі знають і пробували зелений борщ. Для потрібного кольору в нього додають спеціально листя зелені. Існує також і рецепт зеленого супу. Він буквально переповнений корисними інгредієнтами. Приміром, головний інгредієнт - шпинат. По-перше, завдяки саме йому суп має такий досить яскравий зелений колір. Але на цьому його функції не закінчуються. Шпинат містить в собі майже всі відомі вітаміни, а також багатий мінеральними солями. Він добре впливає на гемоглобін завдяки тому, що в ньому багато заліза. Крім того, він дуже добре засвоюється організмом. Курячий бульйон робить суп досить дієтичним (а також всі інші інгредієнти). Тому такий корисний і легкий для засвоювання суп ви зобов'язані спробувати зробити.

Інгредієнти

  • Курячий бульйон - 700 мл.
  • Шпинат - 400 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Картопля - 2 шт.
  • Перепелині яйця - 10 шт.
  • Лимонний сік - 2 ст. л.
  • Вершкове масло - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сметана - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нарізану цибулю обсмажити протягом 5 хвилин на вершковому маслі.

  • 02

    У курячий бульйон додати нарізану великими шматками картоплю, потім цибулю і шпинат.

  • 03

    Коли овочі будуть практично готовими, додати лимонний сік. Суп посолити і поперчити за смаком. Подрібнити масу в блендері і знову поставити прокипіти.

  • 04

    Розлити суп по тарілках. У кожну додати по вареному перепелиному яйцю і ложці сметани.