Салат з полуницями і шпинатом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з полуницями і шпинатом

Тільки у салаті можна поєднати разом абсолютно непоєднувані на перший погляд інгредієнти і у результаті отримати незвичайну страву з оригінальними смаковими і ароматними відтінками, яким захочеться порадувати себе ще не один раз. Так і тут, яскраво-зелений шпинат з його нейтральним смаком і приголомшливим набором корисних речовин прекрасно поєднується з будь-яким іншим компонентом салату, але незвичність йому надає сусідство солодкої соковитої полуниці, злегка солоного сиру фета і цибулі, які приправлені оригінальною малиново-маковою заправкою. Можете навіть не сумніватися, що результат перевершить ваші найсміливіші очікування.

Інгредієнти

  • Полуниця - 200 г
  • Цибуля - 100 г
  • Фета - 100 г
  • Малина - 50 г
  • Мак - 10 г
  • Волоські горіхи - 50 г
  • Бразильські горіхи - 50 г
  • Шпинат - 100 г

Етапи приготування

  • 01

    Шпинат помити і обдати окропом.

  • 02

    Мак замочити в окропі.

  • 03

    Полуницю порізати на четвертинки.

  • 04

    Цибулю нарізати тонкими кільцями.

  • 05

    Волоські і бразильські горіхи не надто дрібно порубати ножем.

  • 06

    Фету руками розім'яти на крихти.

  • 07

    Приготувати заправку: малину помити, з'єднати з маком, все подрібнити в блендері. Додати сік половини лимона.

  • 08

    Змішати всі інгредієнти, додати заправку і подавати до столу!