Тільки у салаті можна поєднати разом абсолютно непоєднувані на перший погляд інгредієнти і у результаті отримати незвичайну страву з оригінальними смаковими і ароматними відтінками, яким захочеться порадувати себе ще не один раз. Так і тут, яскраво-зелений шпинат з його нейтральним смаком і приголомшливим набором корисних речовин прекрасно поєднується з будь-яким іншим компонентом салату, але незвичність йому надає сусідство солодкої соковитої полуниці, злегка солоного сиру фета і цибулі, які приправлені оригінальною малиново-маковою заправкою. Можете навіть не сумніватися, що результат перевершить ваші найсміливіші очікування.
Шпинат помити і обдати окропом.
Мак замочити в окропі.
Полуницю порізати на четвертинки.
Цибулю нарізати тонкими кільцями.
Волоські і бразильські горіхи не надто дрібно порубати ножем.
Фету руками розім'яти на крихти.
Приготувати заправку: малину помити, з'єднати з маком, все подрібнити в блендері. Додати сік половини лимона.
Змішати всі інгредієнти, додати заправку і подавати до столу!