Салат з капусти "Весняний ранок"
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Салат з капусти "Весняний ранок"

Легкий і вітамінний салат буде доречним весняним ранком, коли нашому організму так захочеться чогось смачненького і одночасно дієтичного. Для цього досить замінити майонез сметаною і смак страви набуде абсолютно нового віддінку. Овочі і зелень ніколи не виявляться зайвими у вашому раціоні, а яйця стануть ідеальним сніданком, який надовго вгамує голод і надасть енергії. Не варто боятися і холестерину, який міститься в них, оскільки його кількість значно менша, ніж міститься в звичному для нас фаст-фуді, а походження має природну форму і здоровому організму зашкодити нічим не зможе.

Інгредієнти

  • Молода капуста - 100г
  • Маленькі огірки - 2шт
  • Редиска - 2-3 шт
  • Яйця відварені - 2-3 шт
  • Зелена цибуля - 30-40 г
  • Кріп - 2 гілочки
  • Сметана - 3 ст. л. (або за смаком)
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Овочі та зелень вимити, і добре просушити.

  • 02

    Капусту тонко нашаткувати. Огірки нарізати маленькими кубиками або тонкою соломкою (за бажанням, шкірку можна зрізати). Редис натерти на крупній тертці. Яйця порізати кубиками. Дрібно нарізати зелену цибулю. Кріп порубати.

  • 03

    У велику миску покласти капусту, трохи посолити і перемішати. Додати огірки, редис, яйця, зелену цибулю, кріп - перемішати. Салат заправити сметаною і подавати до столу.