Звичну нам печеню абсолютно незаслужено вважають зимовою стравою. Яскрава весняна зелень, курячі стегенця і молода картопля вдало поєднуються в рецепті цієї ситної страви. У кожну страву з курки завжди хочеться додати ексклюзиву, щоб кожного разу вона мала неповторний смак. Ніжне куряче м'ясо як можна краще підходить до ранньої картоплі. А брокколі, зелений горошок і зелень додадуть страві не тільки яскраве кольорове оформлення, але й так потрібні вам навесні вітаміни і мікроелементи. Завдяки соусу песто страва набуває не тільки гармонійний смак, але і запам'ятається вам надовго.
Розігріти оливкову олію в глибокій сковороді з масивним дном. Додати подрібнену цибулю, пасерувати на слабкому вогні близько 5 хвилин. Відправити в сковорідку курячі стегенця без шкіри і кісток і готувати, поки вони не побіліють.
Додати дрібну молоду картоплю, влити бульйон і поперчити. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати приблизно 30 хвилин.
Додати броколі, зелений горошок і зелень, готувати під кришкою 5 хвилин. Потім вмішати соус песто, прогріти і подавати страву до столу. Смачного!