Кальмари, смажені в панірувальних сухарях
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Кальмари, смажені в панірувальних сухарях

Кальмари в паніровці - це дивовижно смачна страва. Кальмари, смажені в панірувальних сухарях, готуються дуже швидко, як і більшість страв з морепродуктів. Головне щоб кальмар був свіжим і не перемороженим, інакше він вийде гумовим на смак і з неприємним запахом. Щоб кальмари не були надто жирні, їх після обсмажування потрібно покласти на щільний рушник з паперу і дати стекти маслу. Подають кальмари з рисом або овочами і соусом. Любителі гострої закуски можуть готові кальмари посипати перцем. Ніжні соковиті і ароматні кальмари будуть прекрасною закускою до будь-якого столу.

Інгредієнти

  • Філе кальмара - 500 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Панірувальні сухарі - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця збити. Посолити і поперчити за смаком.

  • 02

    Кальмари очистити і порізати брусочками. Обмокнути в яйця.

  • 03

    Потім кальмари обваляти в панірувальних сухарях.

  • 04

    Смажити в розігрітій олії 3-4 хвилини, періодично помішуючи.Готові кальмари посипати зеленню.