Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат з кальмарів з сиром фета і виноградом
Салат з кальмарів з сиром фета і виноградом

Салат з кальмарів з сиром фета і виноградом

Ніжний смак кальмара давно оцінили навіть найвибагливіші гурмани, проте легко очистити цей морський делікатес для деяких стало непосильним завданням. Насправді ж, це зовсім не складно. Потрібно лише опустити тушку в ємність з окропом на п'ять секунд, потім – у крижану воду. І плівочки видаляться без особливих труднощів. Ось і весь секрет. Як варіант, з цим корисним морепродуктом можна приготувати смачний і легкий салат. Пікантне поєднання кисло-солодкого винограду і легкої солонуватості грецького сиру настільки незвично, наскільки божественно. Рекомендуємо використовувати великі сорти винограду як зеленого, так і блакитного кольору (наприклад, августин і гарольд): салатик буде виглядати ефектніше.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Салат зелений — 200 г.
  2. 2. Кальмари — 200 г.
  3. 3. Виноград — 100 г.
  4. 4. Сир фета — 100 г.
  5. 5. Олія оливкова — 20 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Салат помити, просушити, нарвати руками. Виноград помити і розрізати на половинки.

  2. Кальмари відварити в підсоленій воді близько 1-2 хвилин. Потім нарізати їх кільцями. Сир фета розкришити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.