Паровий курячий рулет з мандаринами і чорносливом
Кількість порцій - 10
Час приготування - 40 хв

Паровий курячий рулет з мандаринами і чорносливом

Не знаєте, що приготувати на Новий рік, сімейне свято або романтичну вечерю? Або просто трохи набридли звичайні, повсякденні страви? Тоді ви знайшли саме той рецепт, який потрібно. Час приготування він забере у вас мінімум, а задоволення отримаєте максимум. Такий рулет досить оригінальний як на зовнішній вигляд, так і на смак (особливої ​​пікантності додають чорнослив в поєднанні з кисло-солодкими мандаринами). І, до речі, страва виходить дієтичною, що важливо, адже на свята ми часто зловживаємо калоріями. Якщо в господарстві немає пароварки, то сміливо використовуйте духовку, але тоді готуйте не в плівці, а перетягнувши рулет ниткою.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 480 г.
  • Мандарини - 120 г.
  • Чорнослив - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок, нарізати (або розібрати руками) на невеликі шматочки. Чорнослив залити окропом на 10 хвилин. З'єднати чорнослив з мандаринами.

  • 02

    Кожне куряче філе розрізати на 2 половинки вздовж і трохи відбити. На харчову плівку викласти філе, кожне накладаючи краями на попереднє, посипати сіллю і перцем. Викласти рівномірно (посередині) начинку. За допомогою плівки скрутити в рулет, покласти в пароварку і готувати близько 25-30 хвилин.