Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Цукіні, тушковані з м'ятою
Цукіні, тушковані з м'ятою

Цукіні, тушковані з м'ятою

Цукіні – найпоширеніший різновид кабачка родом із Європи з тонкою і м'якою смугастою шкірочкою темно-зеленого кольору. Цей овоч має більш делікатний смак, ніж його мексиканський родич. У зв'язку з цим цукіні досить широко використовується в кулінарії. Їх смажать, тушкують, запікають у духовці, фарширують всілякими начинками. Молоді плоди з ніжною м'якоттю маринують і навіть додають в сирому вигляді в овочеві салати. Рекомендуємо спробувати цукіні, тушковані з м'ятою – страва для тих, хто любить експерименти і шукає нові смакові відчуття. Легка, свіжа, ароматна – те, що потрібно в спекотний літній день під стаканчик освіжаючого лимонаду. Цей оригінальний салатик гідно оцінить будь-який гурман.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Цукіні — 800 г.
  2. 2. Олія оливкова — 40 мл.
  3. 3. М'ята — 40 г.
  4. 4. Суміш перців — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Цукіні помити, очистити і нарізати шматочками або кубиками. М'яту помити, просушити і подрібнити.

  2. На сковороді розігріти оливкову олію. Додати цукіні і обсмажити протягом 5-7 хвилин.

  3. Додати в сковороду трохи води, м'яту і спеції. Тушкувати цукіні близько 15 хвилин.