Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Стір-фрай із яловичини
Стір-фрай із яловичини

Стір-фрай із яловичини

Стір-фрай - це не якась конкретна страва, а дуже популярна по всій Азії технологія приготування їжі. Таким чином можна приготувати практично все. Всі продукти для стір-фрая потрібно нарізати завчасно, оскільки все готується дуже швидко і часу на підготовку немає. «Stir-fry» в буквальному значенні слова означає «смажити, помішуючи». Тому помішувати страву стір-фрай з яловичини дійсно варто постійно. Можна лопаткою, а можна енергійними рухами воком. Вок - це велика сковорідка з опуклим дном і високими стінками, зроблена з тонкої сталі. За рахунок таких помішуваннь вміст вока ніколи не пригорає, швидко і рівномірно обсмажується і при цьому обволікується соусом і хрусткою скоринкою. У цьому і є весь секрет стір-фрая.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яловичина — 400 г.
  2. 2. Перець чилі — 1 шт.
  3. 3. Імбир — 1 шт.
  4. 4. Олія рослинна — 2 ст.л.
  5. 5. Спаржа зелена — 16 стеблів
  6. 6. Часник — 3 шт.
  7. 7. Соус соєвий — 3 ст.л.
  8. 8. Вино біле сухе — 1 ст.л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком

Етапи готування

  1. М'ясо порізати тонкими шматочками. Викласти спаржу в каструлю з підсоленою водою, варити 3 хвилини.

  2. Поставити на вогонь сковороду, вилити олію, додати імбир і часник, через 2 хвилини викласти нарізане м'ясо. Смажити до готовності м'яса.

  3. Додати в сковороду спаржу і чилі. Тушкувати 3-5 хвилин. Додати вино і соус. Тушкувати ще хвилин 5. Зняти з вогню.