Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Страта з ковбасою
Страта з ковбасою

Страта з ковбасою

Традиційно вважається, що страта - страва американська. В основі її є головний інгредієнт - це хліб. Напевно, не існує страти без хліба між шарами. У всьому іншому страви відрізняються одна від одної. Тобто начинка буває дуже різною. У нашому випадку - це ковбаса і листя салату. Напевно, головний плюс цієї страви в тому, що її можна підготувати з вечора, розклавши все в форму. А вранці просто відправити у духовку. І через 20 хвилин ви отримаєте смачний, ситний сніданок, який не забере у вас багато часу, адже вранці його і так завжди не вистачає. Це відмінна страва для сніданку, а також її можна брати із собою на роботу або приготувати у вихідний на обід. Вона завжди буде до місця.

Кількість порцій 8
Час приготування 120 хв

  1. 1. Яйця — 12 шт.
  2. 2. Шматочки хліба — 0,5 кг.
  3. 3. Молоко — 0,5 л.
  4. 4. Сир твердий — 150 г.
  5. 5. Ковбаса — 300 г.
  6. 6. Листя салату — 1 пучок
  7. 7. Вершкове масло — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком

Етапи готування

  1. Ковбасу нарізати кубиками, підсмажити.

  2. У змащену вершковим маслом форму для запікання викласти шматочки хліба, ковбасу, нарізане листя салату.

  3. Збити яйця з молоком, додати сіль, перець, тертий сир.

  4. Залити отриманим міксом хліб, ковбасу і салат. Поставити на 1 годину в холодильник.

  5. Запікати страту в розігрітій до 170°C духовці 45 хвилин.