Полунична сальса з манго
Кількість порцій - 10
Час приготування - 5 хв

Полунична сальса з манго

Якщо ви подумали про уроки танців, то ви трохи помилилися. Так, все вірно, страва дійсно називається сальса, от тільки саме слово має кілька відтінків значень. У нашому випадку це типовий соус, популярний в Мексиці та інших країнах, які знаходяться поряд з цією країною. І хоча класичний соус сальса готується з томатів з додаванням різних гострих приправ, наш рецепт зовсім інший. Якщо вам здалося, що полуниця, базилік і чорний перець - це трохи дивний набір інгредієнтів для однієї страви, то ви поспішили підсумувати. Такий незвичайний смак ви навряд чи зустрінете ще в якійсь страві. Але в цьому і є її вишуканість та особливість.

Інгредієнти

  • Манго - 180 г
  • Цибуля - 0,3 шт.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Перец чорний мелений - 0,2 ч. л.
  • Полуниця - 180 г
  • Листочки базиліка - 6 шт.
  • Сіль - 0,2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Очистити манго і нарізати кубиками.

  • 02

    Нарізати полуницю, цибулю і листя базиліка.

  • 03

    Покласти манго в миску, додати полуницю, цибулю,базилік і лимонний сік.

  • 04

    Приправити сіллю і чорним перцем.

  • 05

    Можна перемішати інгредієнти або викласти їх в миску шарами.

  • 06

    Можна подавати сальсу відразу, але якщо дати настоятися кілька годин, вона стане набагато смачніше.