Cалат з полуниці та чері
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Cалат з полуниці та чері

Легкий і свіжий салатик для літнього сімейного обіду. Настільки незвичайне, на перший погляд вигадливе поєднання таких інгредієнтів як ягоди солодкої полуниці, ніжна моцарела і соковиті помідори чері призвело до появи оригінальної та вишуканої страви. Приголомшливе буйство смаків, ароматів і яскравих фарб. Успіх салату багато в чому залежить від смаку томатів і полуниці, тому підбирайте тільки якісні, свіжі і стиглі плоди. Ароматна заправка з оливкової олії, соєвого соусу і оцту об'єднує всі компоненти салату, надаючи страві логічну завершеність. Розклавши салат по порційних тарілочках, прикрасьте його зеленню свіжого базиліку і насолоджуйтеся дивовижним смаком.

Інгредієнти

  • Помідори чері - 150 г.
  • Полуниця - 200 г.
  • Салат - 100 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Оцет бальзамічний - 10 мл.
  • Соус соєвий - 10 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Сир моцарела - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити і нарізати четвертинками. Полуницю помити, видалити хвостики, нарізати четвертинками або скибочками.

  • 02

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир нарізати скибочками або кубиками.

  • 03

    Змішати оцет, оливкову олію і соєвий соус. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.