Якщо ви невеликий фанат квасолі, то це дуже дарма. Адже цей продукт дуже корисний (якщо брати в молодому вигляді). На початку як їжу вживали тільки зерна цього продукту. Ними були італійці. Але з часом вже французи вивели особливий сорт квасолі з ніжним стручком. І назвали її на свою честь - французька квасоля. Вона містить дуже велику кількість вітаміну С (як не дивно), мінерали та клітковину. Поєднання клітковини, магнію та фолієвої кислоти в квасолі скорочує ризик інфаркту. Якщо правильно і добре приготувати цей вид бобових, то ви отримаєте дуже смачну і легку страву. Подавати можна як самостійну, так і в якості закуски.
Зварити квасолю (5-6 хвилин). Готову квасолю відкинути на друшляк і промити під холодною проточною водою і дати стекти.
Цибулю нарізати півкільцями. У сковороді розігріти олію. На невеликому вогні обсмажити цибулю 3-4 хвилини. В окремому посуді збити яйця, додати сіль і перець. Сир натерти на тертці.
Яйця додати до цибулі. Потім відразу ж додати квасолю до цибулі і яєць. Все добре перемішати. Тушкувати 1-2 хвилини. Додати сир, перемішати, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати страві настоятися пару хвилин. Перед подачею посипати цедрою лимона.