Стручкова квасоля з яйцем і помідорами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Стручкова квасоля з яйцем і помідорами

Слід для початку відзначити, що потрібно брати спеціальний ніжний вид квасолі, в якій можна їсти не тільки зерна, але й стручки. Це французька квасоля. Щоб ви не замислювалися, готувати цю страву чи ні, ви повинні знати, що квасоля дуже корисна для нашого організму в будь-якому віці. Для молодих - це клітковина, каротин і вітамін С. У більш зрілому віці вона знижує ризик інфаркту. Щоб квасоля вийшла не суховата, додайте помідори і і томатну пасту. А яйця зроблять страву більш ситною. Це відмінний варіант для сніданку, щоб зарядитися енергією на весь день. Її навіть можна їсти як повноцінну страву, адже вона досить ситна.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Помідори - 200 г.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Паста томатна - 30 г.
  • Квасоля стручкова - 400 г.

Етапи приготування

  • 01

    Поставити сковороду на вогонь, розігріти, обсмажити подрібнену цибулю в оливковій олії до золотистого кольору.

  • 02

    Додати до цибулі в сковороду помідори, очищені від шкірки і нарізані, влити томатну пасту. Перемішати. Готувати до однорідної маси.

  • 03

    Додати квасолю в сковороду, трохи влити води, посолити за смаком. Тушкувати до готовності квасолі.

  • 04

    Збити яйця, додати до квасолі. Готувати, поки не запечутся яйця. При подачі поперчити за смаком і додати зелень.