Гарна вечірка в колі друзів - це завжди відмінний настрій у гостей. Створити його можна не тільки різними конкурсами або музикою. Але і різноманітними кулінарними сюрпризами. І якщо основні страви - це, безсумнівно, дуже важливо, все таки більше уваги завжди звертають на різні дрібниці. Наприклад, закуски. Щоб вам було чим здивувати друзів, пропонуємо вам рецепт фаршированого авокадо. Це досить вигадлива і навіть химерна страва не залишить нікого байдужим. Адже вона фантастично смачна з одного боку і багата на вітаміни з іншого. У ній є і пекінська дієтична капуста, і креветки, багаті на йод і фосфор, і авокадо, в якому теж багато вітамінів.
Пекінську капусту помити, нарізати тонкою соломкою.
Цибулю очистити, нарізати кільцями. Креветки відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити.
Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточки, акуратно вирізати частину м'якоті і нарізати її кубиками.
Змішати м'якоть авокадо з креветками, капустою та цибулею, полити соком лайма і оливковою олією, посолити, приправити паприкою.
Дати салату настоятися 10 хвилин, викласти в човники з авокадо.