Фарширований авокадо
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Фарширований авокадо

Гарна вечірка в колі друзів - це завжди відмінний настрій у гостей. Створити його можна не тільки різними конкурсами або музикою. Але і різноманітними кулінарними сюрпризами. І якщо основні страви - ​​це, безсумнівно, дуже важливо, все таки більше уваги завжди звертають на різні дрібниці. Наприклад, закуски. Щоб вам було чим здивувати друзів, пропонуємо вам рецепт фаршированого авокадо. Це досить вигадлива і навіть химерна страва не залишить нікого байдужим. Адже вона фантастично смачна з одного боку і багата на вітаміни з іншого. У ній є і пекінська дієтична капуста, і креветки, багаті на йод і фосфор, і авокадо, в якому теж багато вітамінів.

Інгредієнти

  • Авокадо - 2 шт.
  • Креветки - 150 г.
  • Пекінська капуста - 70 г.
  • Червона цибулина - 1 шт.
  • Сік лайма - 30 мл.
  • Оливкова олія - 30 мл.
  • Мелена паприка - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Пекінську капусту помити, нарізати тонкою соломкою.

  • 02

    Цибулю очистити, нарізати кільцями. Креветки відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити.

  • 03

    Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточки, акуратно вирізати частину м'якоті і нарізати її кубиками.

  • 04

    Змішати м'якоть авокадо з креветками, капустою та цибулею, полити соком лайма і оливковою олією, посолити, приправити паприкою.

  • 05

    Дати салату настоятися 10 хвилин, викласти в човники з авокадо.