Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Голубці з грибами
Голубці з грибами

Голубці з грибами

М'ясо з рисом - традиційна начинка голубців, але якщо готувати пісні голубці, то можна використовувати будь-які овочі, гриби, а також їх поєднання. Можна змішувати грибну начинку з рисом, гречкою або морквою, готувати їх в духовці або тушкувати в казані. Рецепт приготування голубців з грибами дуже простий і мало відрізняється від приготування звичайних голубців, але смак у цієї страви зовсім інший, не менш чудовий. Голубці виходять легкими і в той же час ситними, тому страва сподобається не тільки тим, хто дотримується посту або дотримується дієтичного харчування. Подавати голубці з грибами найкраще зі сметаною.

Кількість порцій 12
Час приготування 60 хв

  1. 1. Капуста — 1 головка
  2. 2. Гриби сухі — 200 г.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Рис — 1 кг.
  5. 5. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  6. 6. Томатна паста — 1 ст. л.
  7. 7. Паприка — 1 ч. л.
  8. 8. Сіль — 1 ч. л.
  9. 9. Перець чорний мелений — 1 ч. л.

Етапи готування

  1. Рис промити, гриби замочити в теплій воді.

  2. Гриби віджати і пропустити через м'ясорубку.

  3. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати пасту і ще хвилину смажити. Додати чайну ложку паприки, перемішати і зняти з вогню.

  4. Змішати рис, гриби і цибулю. Додати спеції.

  5. У капустяний лист завернути начинку. Викласти в каструлю, залити водою з невеликою кількістю соняшникової олії. Варити 40 хвилин.