Фаршировані карасі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Фаршировані карасі

Рецепт фаршированої риби відомий всім давно. Напевно, кожен в далекому дитинстві куштував на домашніх святах мамину фаршировану рибу. Якщо ви думаєте, що ми пропонуємо вам старий добрий рецепт, який знають ще наші мами та бабусі, то ви трошки помиляєтеся. Фаршировані карасі - це щось інше. По-перше, в цій страві абсолютно інша начинка. Вона і смачна, і ситна одночасно. Що робить страву повноцінною. Тому її можна сміливо подавати до вечері зі звичайним салатом. По-друге, риба запікається у фользі, а значить зберігає всі соки і вітаміни, які в ній містяться. Ось вам і хороша ідея для звичайної вечері, а може навіть і святкової.

Інгредієнти

  • Карась - 1 кг.
  • Сіль - 7 г.
  • Печериці - 200 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Рис - 100 г.
  • Майонез - 100 мл.
  • Соняшникова олія - 20 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Карась очистити, видалити зябра, вимити і обмазати сіллю. Дати промаринуватися 5 хвилин.

  • 02

    Печериці вимити, нарізати кубиками й обсмажити на рослинній олії.

  • 03

    Яйця відварити вкруту, очистити і нарізати кубиками. Рис відварити в підсоленій воді. Кріп подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати, додати майонез , перемішати.

  • 04

    Фольгу змастити олією, викласти на неї рибу, начинити фаршем і щільно обернути рибу фольгою.

  • 05

    Духовку нагріти до 180°C і запікати 30 хвилин.

  • 06

    Потім рибу змастити майонезом, поставити в духовку і включити верхній гриль на 5 хвилин.