Рецепти фаршированих страв мають безліч варіантів виконання. Можливо, страва, яку ми вам сьогодні запропонуємо в якості закуски - фарширована цибуля, здається дещо несподіваною і незвичайною, але виходить дуже навіть смачно. Цей рецепт бере свій початок з японської кулінарії. У Японії ця фарширована цибуля дуже навіть популярна. Навіть ті, хто не дуже любить цибулю зможе оцінити по достоїнству цю смачну і цікаву страву. Цибулини залишаються хрусткими і соковитими, без гіркоти, соковито-солодкий м'ясний фарш добре їх доповнює. А сама індишино-грибна начинка добре насичується, прогрівається і стає дуже смачною. Готову фаршировану цибулю подають як гарячу закуску, густо поливши соєвим соусом.
Очистити цибулю від лушпиння. Підрізати трохи нижню частину цибулі, щоб цибулини були стійкими, але сік не витікав. Зверху треба зрізати приблизно чверть цибулини і вирізати з неї середину так, щоб залишилося 2 зовнішніх шари цибулі.
Гриби промити і дрібно нарізати. Після чого обсмажити їх на соняшниковій олії разом із подрібненою серединою цибулин протягом 2-3 хвилин.
Фарш потрібно гарненько обсмажити, додавши третину соєвого соусу і біле вино.
Коли фарш трохи охолоне, додати до нього 1 сире яйце і добре перемішати. Після цього додати фарш до обсмажених грибів і цибулі.
Перед фаршируванням цибулин в них необхідно насипати крохмалу. Потім цибулини наповнити фаршем з гіркою і покласти на деко, змащене маслом.
Фаршировану цибулю запікати в духовці приблизно 30 хвилин при 180°C. Готову цибулю подавати, поливши кожну цибулину соєвим соусом, який залишився.