Фаршировані крабові палички
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Фаршировані крабові палички

Пропонуємо вашій увазі прекрасний варіант закуски на швидку руку. Фаршировані крабові палички досить вдалі й у випадках раптової появи гостей на порозі, і коли готуємо що-небудь вдома в умовах гострої нестачі часу. До речі, якщо красиво та вміло прикрасити такі фаршировані крабові палички, то сміливо можна їх ставити на святковий стіл. Не сумнівайтеся, що ці фаршировані палички сподобаються всім, адже, тут присутня дуже цікава начинка. Всього сорок хвилин часу і у вас може бути готова пікантна і оригінальна закуска до святкового столу. Легка в приготуванні закуска прекрасно наситить вас і ваших гостей.

Інгредієнти

  • Крабові палички - 240 г.
  • Консервована горбуша - 150 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Відварений рис - 3 ст. л.
  • Цибуля - 150 г.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю очистити від шкірки і дрібно нарізати.

  • 02

    Щоб цибуля не гірчила, її потрібно залити окропом і залишити у воді хвилин на 10, потім воду злити.

  • 03

    Горбушу викласти на тарілку і розім'яти виделкою.

  • 04

    Яйця відварити і натерти на дрібній терці.

  • 05

    Для начинки № 1 необхідно: змішати горбушу, цибулю, половину тертих яєць. Все за смаком посолити, поперчити, заправити майонезом і гарненько перемішати.

  • 06

    Для начинки № 2 потрібно: змішати рис і яйця, що залишилися. Знову за смаком посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати.

  • 07

    Акуратно розгорнути крабові палички. Палички повинні бути розморожені, тоді вони будуть легше розгортатися.

  • 08

    На кожну паличку покласти невеликим шаром різні начинки і акуратно згорнути паличку.

  • 09

    Поставити палички на 1-2 години в холодильник. Потім палички нарізати невеликими шматочками.