Цукрове печиво з сиром
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Цукрове печиво з сиром

Ви любите дивувати своїх рідних смачною солодкою випічкою? Ви віддаєте перевагу домашньому печиву, а не магазинним солодощам? Або, може, ви вперше вирішили спробувати спекти домашнє печиво? У будь-якому разі рецепт цієї випічки вас зацікавить. Він незвичайний тим, що сир додається при замішуванні тіста. Як у рецепті лінивих вареників. Печиво виходит дуже солодким завдяки цукру і ,навіть, корисними. Адже сир необхідний діткам, для їх організму, що розвивається. Ви можете запекти печиво і подавати до сніданку, обіду або вечері з чаєм або молоком, щоб прикрасити сімейний вечір і створити затишну атмосферу або невеличке домашнє свято.

Інгредієнти

  • Сир кисломолочний - 400 г.
  • Маргарин - 200 г.
  • Борошно пшеничне - 480 г.
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Сода - 0.5 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно маргарин натерти на великій тертці, перемішати з протертим сиром. Потім посолити його.

  • 02

    Після цього змішати масу з борошном і содою, а потім замісити тісто. Тісто розкачати та вирізати кружечками.

  • 03

    Кожен з кружечків вмочити в цукор однією стороною, після чого скласти навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Це півколо знову однією стороною вмочити в цукор, і скласти, як в попередній раз.

  • 04

    Надрізати краї зубчиками, щоб вони нагадували пір'я. Отримане печиво вмочити знову в цукор, а потім викласти на деко, цукровою стороною догори, і випікати до готовності.