Овочева легка і літня страва, яка ідеально підійде для вечері. Тут зібралося безліч вітамінів і мікроелементів, якими слід запасати організм. Кожен овоч містить в собі не тільки смаковий букет, а й нескінченну кількість корисних речовин. Наприклад, баклажан радує нас тим, що завдяки йому знижується холестерин в організмі. Перець перевершує лимон за вмістом вітаміну С. Базилік, крім запашного запаху, є хорошою лікарською рослиною. Простіше кажучи, ця проста страва вся просякнута вітамінами і корисними елементами. І хто сказав, що літо буває тільки три місяці на рік? Ви можете повертатися туди щовечора разом з цією легкою стравою.
Овочі промити, баклажан, кабачок і перець нарізати кубиками розміром приблизно 1х1 см. Помідори розрізати навпіл, базилік дрібно нарізати.
У сотейник налити апельсиновий сік і поставити на вогонь. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь, додати помідори і базилік і уварити в 2 рази. На сковороді обсмажити окремо овочі, посолити і поперчити за смаком.
Викласти шарами баклажан, солодкий перець, кабачок, потім помідори. Полити апельсиновим соусом, прикрасити гілочкою базиліка.