Літній салат з фетою і журавлиною
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Літній салат з фетою і журавлиною

Добре, коли є рецепти страв, які готують із здорових продуктів. Вони не калорійні, не шкідливі для здоров'я, але при цьому і дуже смачні та поживні. Пропонуємо вам один із таких рецептів. Це літній салат з фетою і журавлиною. Подивившись на інгредієнти, відразу розумієш, що салат включає тільки ті продукти, які будуть корисні для вас і ваших діток. Сік журавлини дуже корисний для організму. Він має сильну антибактерицидну дію. За допомогою журавлини борються з виразкою шлунка.

Інгредієнти

  • Фета - 100 г
  • Салатний мікс - 100 г
  • Помідори чері - 5 шт.
  • Кавун - 150 г
  • Журавлина - 30 г
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Лимон - 20 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • М'ята - 10 г

Етапи приготування

  • 01

    Салатні листя, помідори, ягоди і зелень промити і обсушити.

  • 02

    Нарізати фету і м'якоть кавуна невеликими кубиками.

  • 03

    Помідори розрізати навпіл.

  • 04

    Викласти на тарілку салатні листя, зверху помістити шматочки фети, кавуна і помідорів. Прикрасити журавлиною і гілочками м'яти.

  • 05

    Змішати всі інгредієнти для заправки (олія, сік лимона, сіль, перець) і полити салат.

  • 06

    Подавати салат холодним.