Літній овочевий крем-суп
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Літній овочевий крем-суп

Хоч влітку хочеться посмакувати чимось холодненьким, не потрібно забувати і про гарячі страви, які так необхідні для хорошої роботи нашого шлунку. Такий супчик запросто зможе допомогти нам. Курячий бульйон, звичайно ж, є просто прекрасною основою для нашої страви. А використання в ньому дивовижного букету овочів, надасть йому повний вітамінний комплекс та наповнить необхіднмим речовинами весь організм. Тут і м’ясистий, мелений помідор, свіженький та легкий огірок, ніжний та корисний кабачок, і все це під теплою шубою духмяних італійських трав. Звичайно перед такою насолодою важко втриматись. Літній супчик є також надзвичайно дієтичним та низькокалорійним. Тому будьте впевнені - зайві калорії до вас не доберуться. Отже, наше овочеве пюре має цілий ряд позитивних компонентів та надасть вам сил та енергії на цілий день, смакуйте його залюбки.

Інгредієнти

  • Помідор - 1 шт.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Розмарин свіжий - 10 г
  • Цибуля - 0,5 шт.
  • Вода або бульйон - 0,5 л
  • Олія оливкова - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Суміш італійських трав - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Огірок - 1 шт.
  • Куркума - 3 г

Етапи приготування

  • 01

    Натерти овочі на дрібній тертці.

  • 02

    Розігріти оливкову олію на сковороді і злегка обсмажити цибулю на середньому вогні (близько 3-х хвилин).

  • 03

    Додати овочі і злегка все пасерувати на невеликому вогні (4-5 хвилин).

  • 04

    Залити все бульйоном або окропом. Додати гілочку розмарину, сіль, куркуму, перець, суміш італійських трав за смаком. Залишити на маленькому вогні на 10 хвилин.

  • 05

    Блендером перетворити все в пюре.

  • 06

    Прикрасити сухариками, зеленню і горошком (або чим побажаєте).