Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › В'ялені томати
В'ялені томати

В'ялені томати

В'ялені томати стануть відмінним помічником на кухні, особливо якщо ви прихильниця італійської кухні. Всі сили і час, витрачені на приготування цієї незвичайної страви, окупляться при першому ж використанні томатів. Ніжний і при цьому насичений, солодкуватий смак томатів стане хорошим доповненням до екзотичного салату. Також вони прикрасять смак перших страв, піцу, пасту, випічку і навіть соус. Також в'ялені томати можна подавати в якості окремої закуски. Відчуйте незвичайний смак Італії, приготувавши таке блюдо. А ваш чоловік стане для вас справжнім темпераментним мачо після такої страви. Смачного!

Кількість порцій 10
Час приготування 200 хв

  1. 1. Помідори — 2 кг.
  2. 2. Олія оливкова — 200 мл.
  3. 3. Сіль — 6 ч. л.
  4. 4. Кріп — 1 ч. л.
  5. 5. Майоран — 1 ч. л.
  6. 6. Часник — 1 головка
  7. 7. Петрушка — 1 ч. л.
  8. 8. Чебрець — 1 ч. л.
  9. 9. Орегано — 1 ч. л.
  10. 10. Розмарин — 1 ч. л.

Етапи готування

  1. Помідори промити і витерти насухо, розрізати на 4 частини, вирізати плодоніжки і вийняти середину ложкою.

  2. Застелити деко папером для випічки. Розкласти помідори, розрізаними частинами вгору.

  3. Трави змішати з сіллю. Томати посипати отриманою масою, полити олією і помістити в розігріту до 120°C духовку на 5 годин.

  4. На дно стерилізованої 500-грамової банки налити трохи олії, викласти томати, посипати їх травами, розкласти зверху кілька порізаних часникових часточок.

  5. Такими шарами заповнити всю банку, залити олією, закрити кришкою і помістити в холодильник на пару днів.