Суп із броколі з фісташками
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Суп із броколі з фісташками

Суп виходить не калорійним, але при цьому дуже смачним і корисним. Завдяки цілому комплексу корисних речовин, ця капуста славиться своїми корисними властивостями і надає потужний позитивний вплив на всі системи організму. У неї немає протипоказань. Якщо врахувати низьку калорійність броколі - всього 30 кал на 100 г продукту, то можна сказати що броколі - ідеальна дієтична їжа, яку можна вживати всім без виключення, особливо тим, хто стежить за своєю вагою. Приготуйте суп із броколі з фісташками, і ваш організм скаже вам «спасибі». Ніжний суп із броколі з фісташками стане відмінним рішенням для вашого обіду.

Інгредієнти

  • Курячий бульйон - 500 мл.
  • Броколі - 200 г.
  • Молоко - 50 мл.
  • Фісташки - 80 г.
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля-шалот - 1 шт.
  • Соняшникова олія - 1 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 ч. л.
  • Біле вино - за смаком
  • Cіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Сухарики - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю-шалот очистити від лушпиння дрібно нарізати. Часник пропустити через прес.

  • 02

    Броколі промити і розібрати на суцвіття.

  • 03

    Нагріти в каструлі олію. Покласти в неї цибулю, часник і трохи солі. Смажити, поки цибуля не стане прозорою. Потім влити біле вино - стільки, щоб воно покривало дно каструлі.

  • 04

    Потім у каструлю покласти броколі і готувати до тих пір, поки капуста не стане світло-зеленого кольору.

  • 05

    Після чого влити курячий бульйон і очищені фісташки. Готувати 3-5 хвилин.

  • 06

    Весь вміст каструлі перелити в чашу для блендера і перебити в однорідне пюре. Додати молоко і крохмаль, а також за смаком сіль.

  • 07

    Якщо суміш виявиться гіркою, то додати ще вина і цукру. Далі перелити суміш у каструлю і варити на повільному вогні хвилин 5.

  • 08

    Приправити за смаком і подавати. Подавати слід із сухариками і броколі.