У наш час господині активно почали запозичувати нові цікаві рецепти. Один із таких - суп по-андалузьки. Найчастіше, люди використовують для готування їжі м'ясо та овочі. З цих інгредієнтів часто готують холодні і теплі супи. Гаспачо - так називають традиційний суп іспанців, від якого і пішли різновиди супів. Починаючи з дванадцятого століття видів його примножилось. Спочатку додавали шматочки хліба, потім в 19 столітті з'явився у складі супу помідор і перець. У андалузькому супі є все, що допомагає налагоджено працювати нашому організму. З таким-то набором овочів! Вони не тільки насичують корисними речовинами організм, а й дарують фантастичний смак.
Перед початком готування, слід приготувати куряче філе. Змастити олією. Запікати в духовці 30 хвилин при 180°C. Тим часом перейти до овочів.
Цибулю, селеру очистити і нарізати, як і усі інші овочі - крупно. Обсмажити на рослинній олії.
У каструлю покласти запечене м'ясо. Всипати цибулю, селеру і нарізану моркву. Залити бульйоном (гарячим). Варити 15 хвилин.
Болгарський перець, цукіні нарізати. Висипати в каструлю. Поперчити, посолити. Додати локшину і варити до готовності (близько 10 хвилин).
Додати в суп горошок і 10 помідорів черрі. Прибрати суп із вогню. Дати настоятися 5 хвилин.