Суп по-андалузськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Суп по-андалузськи

У наш час господині активно почали запозичувати нові цікаві рецепти. Один із таких - суп по-андалузьки. Найчастіше, люди використовують для готування їжі м'ясо та овочі. З цих інгредієнтів часто готують холодні і теплі супи. Гаспачо - так називають традиційний суп іспанців, від якого і пішли різновиди супів. Починаючи з дванадцятого століття видів його примножилось. Спочатку додавали шматочки хліба, потім в 19 столітті з'явився у складі супу помідор і перець. У андалузькому супі є все, що допомагає налагоджено працювати нашому організму. З таким-то набором овочів! Вони не тільки насичують корисними речовинами організм, а й дарують фантастичний смак.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 700 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Селера - 200 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Болгарський перець - 2 шт.
  • Цукіні - 1 шт.
  • Помідори черрі - 10 шт.
  • Зелений горошок - 200 г.
  • Яєчна локшина - 150 г.
  • Сіль, перець (мелений) - за смаком
  • Курячий бульйон - 1,5 л.

Етапи приготування

  • 01

    Перед початком готування, слід приготувати куряче філе. Змастити олією. Запікати в духовці 30 хвилин при 180°C. Тим часом перейти до овочів.

  • 02

    Цибулю, селеру очистити і нарізати, як і усі інші овочі - крупно. Обсмажити на рослинній олії.

  • 03

    У каструлю покласти запечене м'ясо. Всипати цибулю, селеру і нарізану моркву. Залити бульйоном (гарячим). Варити 15 хвилин.

  • 04

    Болгарський перець, цукіні нарізати. Висипати в каструлю. Поперчити, посолити. Додати локшину і варити до готовності (близько 10 хвилин).

  • 05

    Додати в суп горошок і 10 помідорів черрі. Прибрати суп із вогню. Дати настоятися 5 хвилин.