Суп вермішелевий по-аргентинськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Суп вермішелевий по-аргентинськи

Кухні різних країн світу пропонують національні рецепти різноманітних супів. Представлений рецепт - просте, дуже смачне і ситне блюдо латиноамериканської кухні. На перший погляд, його складові самі звичні: бульйон, вермішель і овочева заправка. Але головною особливістю процесу приготування є послідовність додавання всіх складових. У цьому рецепті не вермішель кладуть у готовий бульйон, а бульйон додають у вже приготовлену і заправлену овочами вермішель. До того ж відварну вермішель перед додаванням в бульйон прожарюють кілька хвилин на сковороді. Фінальною родзинкою є додавання тертого сиру в готовий суп.

Інгредієнти

  • Вермішель - 400 г.
  • Помідори - 200 г.
  • Корінь петрушки - 30 г.
  • Цибуля ріпчаста - 50 г.
  • Масло вершкове - 60 г.
  • Сир - 30 г.
  • Шафран - за смаком
  • Cіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Бульйон курячий - 300 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Вермішель відварити в підсоленій воді. Потім викинути її на друшляк.

  • 02

    Помідори залити окропом, потім очистити їх від шкірки.

  • 03

    Цибулю, помідори і корінь петрушки нашаткувати. Далі спасерувати їх на вершковому маслі.

  • 04

    Після чого додати на сковороду настій шафрану і відварену вермішель. Перемішати і смажити 2-3 хвилини.

  • 05

    Потім влити бульйон і довести до кипіння. Заправити за смаком сіллю і чорним перцем.

  • 06

    Перед подачею посипати тертим сиром.