Кухні різних країн світу пропонують національні рецепти різноманітних супів. Представлений рецепт - просте, дуже смачне і ситне блюдо латиноамериканської кухні. На перший погляд, його складові самі звичні: бульйон, вермішель і овочева заправка. Але головною особливістю процесу приготування є послідовність додавання всіх складових. У цьому рецепті не вермішель кладуть у готовий бульйон, а бульйон додають у вже приготовлену і заправлену овочами вермішель. До того ж відварну вермішель перед додаванням в бульйон прожарюють кілька хвилин на сковороді. Фінальною родзинкою є додавання тертого сиру в готовий суп.
Вермішель відварити в підсоленій воді. Потім викинути її на друшляк.
Помідори залити окропом, потім очистити їх від шкірки.
Цибулю, помідори і корінь петрушки нашаткувати. Далі спасерувати їх на вершковому маслі.
Після чого додати на сковороду настій шафрану і відварену вермішель. Перемішати і смажити 2-3 хвилини.
Потім влити бульйон і довести до кипіння. Заправити за смаком сіллю і чорним перцем.
Перед подачею посипати тертим сиром.