Буряк по-корейськи
Кількість порцій - 12
Час приготування - 25 хв

Буряк по-корейськи

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей незвичайною, пряною і гострої закускою, тоді ми пропонуємо вам свій варіант. Приготуйте буряк по-корейськи. Це завжди буде вигідний варіант. Така закуска завжди буде актуальною. Цей салат здатний стати родзинкою будь-якого святкового столу, оскільки він володіє неповторним смаковим букетом. Салат з буряка по-корейськи відмінно підійде до будь-якого столу і може поєднуватися з будь-якими стравами. Ви можете подати цей салат в якості закуски, а можете - як гарнір до страв з птиці або м'яса. До речі, такий зимовий салатик з буряка дуже корисний. Так як буряк допомагає швидшому засвоєнню жирних м'ясних страв і відновлює нормальне травлення.

Інгредієнти

  • Буряк - 1 кг.
  • Перець червоний пекучий - 0,5 ч. л.
  • Перець чорний - 0,5 ч. л.
  • Часник - 6 зуб.
  • Оцет - за смаком
  • Коріандр - 1 ч. л.
  • Олія - 3 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Буряк помити. Помістити в каструлю, залити водою і поставити варити. З моменту закипання варити 10 -15 хвилин. Вимкнути, залити холодною водою до повного охолодження.

  • 02

    Потім почистити і натерти на тертці для моркви по-корейски. Посипать цукром, сіллю і полити оцтом.

  • 03

    Потім для приготування заправки поставити сковороду з олією на вогонь і додати всі спеції і часник. Тушкувати 2 хвилини.