Бурякові млинці на ряжанці
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Бурякові млинці на ряжанці

Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені, що такого десерту ви ще не пробували. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці сьогодні на вечерю. Млинці дуже смачні, тому вони у вас розійдуться на раз -два. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки своїм смаковим і яскравим колірним якостям. Подавати їх краще гарячими. До таких млинців можна придумати будь-яку начинку. Але найкраще вони йдуть з ікрою і сметаною.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 2 ст.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Ряжанка - 50 мл.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Молоко - 1,5 ст.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Буряк - 200 г.
  • Олія рослинна - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Зварити буряк, спекти до готовності. Охолодити, нарізати шматочками.

  • 02

    Додати нарізаний буряк в молоко. Змішати суміш блендером.

  • 03

    Додати в молочну суміш яйце і ряжанку, перемішати. Всипати сіль, цукор і борошно, ретельно перемішати.

  • 04

    Дати настоятися суміші протягом 30 хвилин. Після, спекти млинці на середньому вогні з обох сторін.